Dzięki za wszelkie info z waszej strony!!!

Co rozumiesz przez optymalne osiągi? Może na prostej by to zadziałało.Paffcio pisze:wydaje mi sie ze SMG II jest taka skrzynia ze w trybie SPORT pozwala na optymalne osiagi, czyli nie zmienia biegow przy 6000K tylko cisnie do bezpiecznej granicy i zmienia bieg
Paffcio, kolejny raz wypowiadasz sie na temat o ktorym nie masz pojecia. Wszystko co powyzej napisales to bzdura, wprowadzasz innych w blad.Paffcio pisze:a co chcesz latac na odcince caly czas ?wydaje mi sie ze SMG II jest taka skrzynia ze w trybie SPORT pozwala na optymalne osiagi, czyli nie zmienia biegow przy 6000K tylko cisnie do bezpiecznej granicy i zmienia bieg
+1mateush pisze:
Odpowiadajac na pytanie wyzej:
Skrzynia SMG nie zmienia biegu na wyzszy w zadnym z trybow sekwencyjnych.
Dyskusja SMG vs Manual byla juz walkowana wiele razy na forum - poszukaj. W skrocie: obie skrzynie sa tak samo dobre, nie ma lepszej i gorszej, na zadnej sie nie zawiedziesz. Po prostu zalezy jaka zmiana biegow komu odpowiada.
Na forum sa zwolennicy SMG (min. ja) i Manuala, wiec nie sugeruj sie wypowiedziami
Trzeba uscislic ze zredukuje kiedy jest tak niski ze silnik dostalby "czkawki", niektorzy moga to zrozumiec ze bedzie redukowal jak w automacieMarcin86 pisze:+1mateush pisze:
Odpowiadajac na pytanie wyzej:
Skrzynia SMG nie zmienia biegu na wyzszy w zadnym z trybow sekwencyjnych.
Dyskusja SMG vs Manual byla juz walkowana wiele razy na forum - poszukaj. W skrocie: obie skrzynie sa tak samo dobre, nie ma lepszej i gorszej, na zadnej sie nie zawiedziesz. Po prostu zalezy jaka zmiana biegow komu odpowiada.
Na forum sa zwolennicy SMG (min. ja) i Manuala, wiec nie sugeruj sie wypowiedziami
dodam jeszcze ze SMG redukuje bieg gdy ten jest za niski.
Na pewno skrzynia nie będzie wyrzucała na luz? Jakiś czas temu ktoś opisywał taki problem, że przy otwartych drzwiach kabiny lub przy otwartej masce nie można ruszyć z miejsca...schumi pisze:Co do drzwi to mozesz smigac na otwartych.
Jak zapalasz przy otwartej masce lub drzwiach to nie ruszy ale jak na zapalonym otworzysz drzwi lub maske to jedzie bez problemu.djset pisze:Na pewno skrzynia nie będzie wyrzucała na luz? Jakiś czas temu ktoś opisywał taki problem, że przy otwartych drzwiach kabiny lub przy otwartej masce nie można ruszyć z miejsca